O nás Projekty Pomozte Kontakt
benefiční večer
» Dobročinný koncert LLP

Projekt Šance

Projekt Šance je nevládní organizace poskytující podporu mladým lidem žijícím na ulici. Více informací a detaily o jejich měsíčních programech naleznete na adrese www.sance.info, případně napište na info@sance.info, nebo kotaktujte Pavla Kozlera (tel. 604 215 969) nebo László Sümegha (tel. 602 229 395).
Bluebird podporuje různé aktivity Projektu Šance:

Pokud budete chtít přispět, kontaktujte nás!

Kupte si CD a podpořte projekt Sprcha!

Bluebird nabízí CD s klasickou hudbou houslistky Biljany Pelic za zvýhodněnou cenu: 1 CD za 400 Kč! Polovina částky bude věnována na projekt Sprcha. Jsme Vám vděčni za Vaši podporu!

Benefiční večer pro Dům Šance

Účelem tohoto dobročinného večera bylo vybrat peníze na renovaci Domu Šance, určeného pro vzdělávací projekty pro opuštěnou mládež.

Večer se konal v restauraci Mlýnec 24. září 2003 a uváděl ho Marek Eben. Program zahrnoval večeři, hudební vystoupení (Jiří Korn a 4TET, Petr Janda, Václav Neckář a Djazz band), tombolu, dražbu sochy a tichou aukci.

Štědré příspěvky účastníků a dárců učinily večer jednoznačně úspěšným. Prodejem vstupenek se vybralo 205 000 Kč, tichá aukce vynesla 56 000 Kč a socha byla vydražena za 41 000 Kč. Tyto prostředky budou použity na renovaci Domu Šance a na pomoc dětem a mladým lidem, kteří je nejvíce potřebují.

Prohlédněte si fotografie z tohoto večera.

Vánoční sbírka (2003) –
Vědí, že jsou Vánoce?

Ve spolupráci s Projektem Šance pomáhal Bluebird sdílet atmosféru Vánoc se stovkami nezaopatřených mladých lidí. Zorganizovali jsme sbírku základních potravin, oblečení a léků věnovaných firmami i jednotlivci.

Díky stědrým příspěvkům dárců a sponzorů jsme byli schopni zajistit, že mládež z Projektu Šance měla pěknou večeři na Štědrý den. Dále se nám podařilo získat léky, potraviny a oblečení pro každodenní potřebu. Někteří sponzoři věnovali hotovost, která byla také vítána.